英 语 试 卷
1. A. A nice trip.
C. Once a week.
2. A. Teenagers.
B. On May 30th.
C. At school.
3. A. Exciting.
B. A Bing Dwen Dwen.
4. A. 2 meters.
B. They're cute.
C. In China.
5. What's the talk about?
A. Table manners.
B. Favorite foods.
C. Eating habits.
6. Where will the man go?
A. A post office.
B. A supermarket.
C. A service center.
7. What are the two speakers talking about?
A. A story.
B. A play.
C. A film.
8. Who is Mr. Brown probably?
A. Jerry's father.
B. Jerry's teacher.
C. Jerry’s classmate.
9. Which is true about the course?
A. It's popular.
B. It's available.
C. It’s canceled.
10. How is the woman's business?
A. Even worse.
B. A little better.
C. Nothing changed.
11. Which road sign is talked about?
12. What does the man really mean?
A. He fell off his horse.
B. His horse was polite.
C. His horse crossed the fence (栅栏).
13. How did Mandy go to school before?
A. By bus.
B. On foot.
C. By train.
14. What time does Mandy leave home?
A. At 6:30.
B. At 6:15.
C. At 5:45.
15. What must Mandy do on school days?
A. Wear uniforms.
B. Eat lunch at school.
C. Join a club.
16.What might Jeff think of the amusement park?
17. Why does Emma suggest going shopping?
A. She wants to buy something for Jeff.
B. She knows a good store.
C. She is interested in it.
18. What does Jeff want to do?
A. Visit the Space Center.
В. Meet an astronaut.
C. Stay at the hotel.
19. What is the conversation mainly about?
A. Birthday wishes.
B. Western customs.
C. Different traditions.
20. What is Yanyan's birthday gift?
A. A dictionary.
B. A meal.
C. A lantern.
21. Why does Yanyan accept a gift with both hands?
A. To show her politeness and thanks.
B. To introduce a Chinese tradition.
C. To express her surprise.
22. How many traditions are mentioned about the Chinese Spring Festival?
23.Whom does the Rainforest Conservation (保护区) Project want?
24. What will people do if they join the project?
A. Feed wild animals.
B. Help the staff.
C. Use the Internet.
25. Which can best describe the people wanted for this work?
A. Hard-working and energetic.
В. Calm and creative.
C. Very experienced.
1-5 CBBCA 6-10 BCBAB 11-15 CACBA 16-20 CBCCA 21-25 AAABA
26. — Can I have two tickets for the Chinese Poetic Dance?
—__________. All the tickets have been sold out.
A. I'm sorry
B. Of course
C. Never mind
D. Thank you
27.—Would you like to visit the National Science Museum with me tomorrow, Amy?
A. See you then
B. Sounds nice
C. Excuse me
D. I hope not.
28. —Please show me your health code(码), either on Wechat or Alipay.
—__________. Here it is.
A. It's nothing
B. Be careful
C. Go ahead
D. No problem
29.—Congratulations! You __________big progress in the last three years.
—Thank you, Mr. Li. I’ll never forget the good times in Junior High.
C. have made
D. will make
30. —I don't think sixteen-year-olds should be allowed to drive.
—I__________. It’s not safe.
C. will agree
D. had agreed
31. During the Tang Dynasty(唐朝), nearly everything produced in the world__________ on the streets of Chang' an.
A. is found
B. has been found
C. will be found
D. could be found
32. You can only achieve success__________ hard work.
33. —Why do you practice Tai Chi every day?
—Because this Chinese form of exercise helps me relax and find my inner (内心的)__________ .
34. —To go abroad or not to go after graduation, it's a question.
—You may take__________of the roads. But being home in the end matters.
35. — Everything he does is__________ to what is considered normal.
—Although he looks a little different, he has achieved a lot in the math field.
36. —Laura spoke very slowly to people to __________what she would say.
—She just wanted to think about what others were feeling.
37. — Alex, come down to play football.
—I can't. Mom said I__________clean my bedroom before doing anything else.
A. had to
C. used to
38.—Jack, tell me how to__________ this information.
—All right, Grandma. You can type it on this keyboard.
39. —Please__________ these donations for kids.
—OK, let me see. Perfect! Kids here are in great need of toys and books.
A. check out
В. cut down
C. sell out
D. turn down
40. —Can you tell me__________?
—To get practical skills.
A. what do you learn about safety
B. when do you have the art festival
C. how you balance your studies and hobbies
D. why you learn cooking at school
考查情景交际。I’m sorry我很抱歉;Of course当然;Never mind没关系;Thank you谢谢你。根据“All the tickets have been sold out”可知，因所有的票都卖完了而感到抱歉，故选A。
考查情景交际。See you then再见;Sounds nice听着不错;Excuse me打扰了;I hope not我希望不会。根据“Would you like to visit the National Science Museum with me tomorrow, Amy?”可知，这里邀请艾米一起餐馆国家科学博物馆，此处应对此作出评价，用“Sounds nice”符合语境。故选B。
考查情景交际。It’s nothing没什么;Be careful小心;Go ahead去吧;No problem没问题。根据“Here it is.”可知同意出示健康码，用“No problem”符合语境。故选D。
考查动词时态。根据时间状语“in the last three years”可知，本句时态是现在完成时(have/has done)。故选C。
考查时态。根据“I don’t think sixteen-year-olds should be allowed to drive.”可知此处表达自己当前的想法，用一般现在时。故选A。
考查时态和语态。主语“nearly everything produced in the world”与动词find之间是动宾关系，此处表示能够被找到，结合“During the Tang dynasty”可知用过去式could表示“能够”，此处是含情态动词的被动语态，用could be found。故选D。
考查介词辨析。across穿过;above在……之上;through通过;into在……里面。根据“You can only achieve success … hard work”可知，通过努力工作获取成功，应填through，故选C。
考查名词辨析。voice嗓音;quality质量;beauty美丽;peace平静。根据“this Chinese form of exercise helps me relax and find my inner...”可知，此处是指练太极能帮助放松，找到内心的平静。故选D。
考查代词辨析。neither两者都不;either两者中的任何一个;both两者都;none三者或三者以上都不。根据“But being home in the end matters.”可知，此处是指走哪条路都可以，用either表示“两者中的任何一个”。故选B。
考查形容词辨析。similar相似的;relative相对的;opposite相反的;close近的。根据“—Although he looks a little different”可知与别人不同，做的事情与正常情况相反。故选C。
考查动词辨析。survey调查;weigh权衡;support支持;repeat重复。根据“She just wanted to think about what others were feeling.”可知要估计别人的感受，需要权衡下自己要说什么，用weigh。故选B。
考查动词辨析。had to不得不;will将;used to do过去常常做某事;can能够。根据“Mom said I… clean my bedroom before doing anything else”可知，妈妈要求做其他事情之前必须先打扫卧室，故选A。
考查动词辨析。delete删除;enter输入;collect收集;receive收到。根据“tell me how to … this information”及“You can type it on this keyboard”可知，询问如何输入这些信息，故选B。
考查动词短语。check out查实，核实;cut down砍倒;sell out卖掉;turn down拒绝。根据“OK, let me see.”可知，是让对方查看一下这些捐款。故选A。
考查宾语从句。tell后缺少直接宾语，用宾语从句，宾语从句用陈述语序，排除AB;再由“To get practical skills”可知此处询问做某事的原因，用why引导的宾语从句。故选D。
The December day started like any other. Papa came back with his boat full of fish. Mama made breakfast for the family. Seven-year-old Joonas was doing his homework, while his two little brothers ran around the yard. That day seemed peaceful, but Alejo (41)_________ better.
Alejo felt shaking in his legs, and his ears perked up (竖起), listening for what had already (42)_________. Alejo made a crying sound, and Mama said, “Sh!”Alejo barked (吠), and Joonas complained, “Quiet, I'm trying to (43)_________ .”
Suddenly, a strange roaring (轰鸣) sound began. Papa ran to a nearby building's roof (屋顶) to (44)_________what was happening. But Alejo knew better. The shaking of the ground (45)_________up his padded paws (肉掌). He wanted to run, but he didn't dare to leave his family.
“Why were they (46)_________? Didn't they know that a great earthquake had roared under the ocean and would soon bring strong waves onto the land?”Alejo thought.
And then Papa shouted with(47)_________ from the rooftop,“Tsunami (海啸)! Run!”
Mama cried,“Sons, come on!”She grabbed (抓) a little one under each arm.“Joonas, run! You're fast and strong. Follow me up the (48)_________. Fast!”
But the roar had gotten louder, (49)_________her words. All that Joonas had heard was,“Run!”And he ran back home where he thought he would be (50)_________ . Alejo barked and barked, but the tsunami made it (51)_________ to hear his voice, too.
Alejo gently bit (咬) Joonas's feet, but the boy wouldn't move.“(52)_________.”Joonas pushed the dog away, but Alejo would not give up. He grabbed Joonas's shirt in his (53)_________ . He pulled and pulled until his mouth broke. With all his strength, he pulled Joonas back outside and hit him from behind. Finally, the boy (54)_________ .
Alejo ran toward the hill, looking back to make sure Joonas was following. They raced uphill as the huge wall of (55)_________ ran after them. Alejo and Joonas didn't stop running until they reached higher up the hill and met their family. And they had a mother-father-brothers-dog thankful hug.
41. A. knew
42. A. returned
43. A. sleep
44. A. deal with
B. find out
C. worry about
D. look through
45. A. held
46. A. cooking
47. A. pain
48. A. hill
49. A. passing on
B. cutting off
C. breaking down
D. leaving out
50. A. warm
51. A. hard
52. A. Run
53. A. feet
54. A. refused
55. A. wood
knew知道;grew长大;felt感觉;became成为。根据下文“But Alejo knew better.”可知此处表示阿莱霍知道并非如此，用knew符合语境。故选A。
returned返回;moved移动;started开始;stopped停止。根据“Suddenly, a strange roaring sound began.”可知阿莱霍竖起耳朵听开始发生的事情。故选C。
sleep睡觉;speak说话;think思考;listen听。根据“Seven-year-old Joonas was doing his homework”可知做作业需要思考。故选C。
deal with处理;find out找出，查明;worry about担心;look through浏览。根据“what was happening”可知跑到屋顶去查明发生了什么事情。故选B。
held握住;pushed推;woke醒来;traveled移动，传播。根据“The shaking of the ground”可知此处指地面的震动在传播。故选D。
cooking烹饪;waiting等待;playing玩耍;complaining抱怨。根据“Didn’t they know that a great earthquake had roared under the ocean and would soon bring strong waves onto the land?”可知此处表示阿莱霍不明白为何人们还在等，而不立刻逃跑。故选B。
hill山;roof屋顶;boat船;land陆地。根据“Alejo and Joonas didn’t stop running until they reached higher up the hill and met their family.”可知要上山。故选A。
passing on传递;cutting off切断，打断;breaking down损坏;leaving out遗漏。根据“But the roar had gotten louder”可知咆哮声打断了她的话。故选B。
warm温暖的;brave勇敢的;safe安全的;free空闲的。根据“And he ran back home”可推出海啸来了往家里跑，应是觉得家里安全。故选C。
hard困难的;possible可能的;late晚的;clear清楚的。根据“the tsunami”及上文“But the roar had gotten louder”可知海啸声音大，让人很难听到阿莱霍的声音。故选A。
Run炮;Go走;Come来;Look看。根据“Joonas pushed the dog away”可知琼纳斯推阿莱霍让他离开。故选B。
feet脚;paws爪子;teeth牙齿;legs腿。根据“He pulled and pulled until his mouth broke.”可知嘴烂了，应是用牙齿咬住衬衫。故选C。
refused拒绝;understood明白;promised承诺;escaped逃跑。根据“Alejo ran toward the hill, looking back to make sure Joonas was following.”可知琼纳斯明白了阿莱霍的用意才会跟着他走。故选B。
wood木材;sand沙子;stone石头;water水。根据“Didn’t they know that a great earthquake had roared under the ocean and would soon bring strong waves onto the land?”可知海啸会把巨浪带到陆地上，身后应是水墙。故选D。
Big Issue Produced by Pupils
Big Issue has launched (发行) a special 24-page edition (版本)created by school children recently. Big Issue is a weekly magazine launched in 1991 to help homeless people. Pupils in 13 schools across the country have started selling the special edition and will give the money they raise to charities.
The Richardson Primary School has created a classroom in a train carriage (车厢), marking 300 years since it was opened. The carriage, which is no longer moving, includes a library, a place to eat, and another learning space. The carriage will help the school to teach STEM subjects (science, technology, engineering and math). Students describe it as“magical".
Celebrating the Daily Mile
On 28 April, the Daily Mile had its 10th birthday. It's a global (全球的) movement designed to get children exercising every day. To mark the event, more than 320,000 students from 1,340 schools around the world completed a mile. One kid said, “Running a mile every day with my friends builds up my fitness."
56. In which section of the newspaper can we read the news?
A. PICTURE THIS!
B. SPORTS DESK.
C. HI! KIDS!
D. MOVIE MAGIC.
57. It's clear that the special edition of Big Issue__________ .
A. is over 30 years old
B. is created by children from 13 schools
C. is launched monthly
D. is sold to raise money by pupils
58. What would be the best heading for the second piece of news?
A. Here Comes a“Classroom”
C. STEM Subjects Count
D. The 300th Birthday Celebration
59. The students describe the train carriage as“magical" mainly because__________ .
A. the carriage isn't moving
B. there are three classrooms in it
C. they like STEM class
D.they can read, eat and learn there
60. To celebrate the 10th Daily Mile, __________ .
A. a global competition was held
B.320,000 students got together
C. many kids ran a mile that day
D.1,340 schools stopped lessons
推理判断题。文中第一部分介绍由孩子们创办的“Big Issue”杂志特刊，第二部分介绍理查森小学的火车车厢教室，第三段介绍了旨在让孩子们每天锻炼身体的全球性运动“每日一公里”，都与孩子有关，可能在“HI! KIDS!”这部分读到。故选C。
细节理解题。根据“Pupils in 13 schools across the country have started selling the special edition and will give the money they raise to charities.”可知孩子们创办“Big Issue”的特刊来筹集资金。故选D。
标题归纳题。第二条新闻主要介绍了理查森小学的火车车厢教室，用“Here Comes a ‘Classroom’ ”做标题最合适。故选A。
细节理解题。根据“The SON EXPRESS carriage, which is no longer moving, includes a library, a place to eat, and another learning space. The carriage will help the school to teach STEM subjects (science, technology, engineering and math). Students describe it as ‘magical’.”可知学生们形容火车车厢“神奇”，主要是因为他们可以在那里读书、吃饭和学习。故选D。
细节理解题。根据“To mark the event, more than 320,000 students from 1,340 schools around the world completed a mile.”可知为了庆祝第10届每日跑一英里活动，许多孩子在那天跑了一英里。故选C。
All through grade school, I got extra help with schoolwork. If I got a D, I was very happy. If I got a C minus (C— ), I had achieved greatness. A's and B's were a kingdom I could never enter.
Once my teacher, Miss Mills, had given me a list of ten spelling words. My mother and I went over the list until I knew those words. I felt great. I thought, Wow! This time, I'm going to pass." The next day, I went into the classroom and began to write down the words. The first word was carpet. I wrote that one down: c-a-r-p-e-t. I was feeling pretty confident. Then came neighbor—I wrote down the letter n. Then rhythm—I knew there was an r. Suburban—I wrote s-u-b. My confidence failed me. I had gone from 100 percent to maybe a D-minus. Where did the words go?
Some people talk about information sliding off your brain. That was my life. I was an underachiever (未能充分发挥学习潜力者).
Now I know I have dyslexia(诵读困难症). A person with dyslexia might see the as teh, and bird as brid. My brain learns differently. A learning disability can really change the way you feel about yourself. Now I know that even if I learn differently, I can still be filled with greatness.
Today when I visit schools as an actor, director, and co-author of children’s books, I tell children that everyone has something special inside. It’s our job to find out what that is and get it out, and give it to the world as a gift.
61. What’s the writer’s problem in grade school?
A. He had trouble spelling.
B. He often got C-minuses.
C. He was absent-minded.
D. He had a physical disability.
62. From Paragraph 2, we can infer that the writer __________.
A. wrote down 20%words correctly
B. knew he had dyslexia then
C. felt upset about himself at last
D. studied hard and passed the test
63. The underlined phrase “sliding off” in Paragraph 3 probably means __________.
A. coming into
B. going through
C. moving around
D. disappearing from
64. After the writer knew he had dyslexia, he __________.
A. felt very excited
B. had more difficulties in study
C. was filled with sadness
D. changed his view of himself
65. What would be the best title for the passage?
A. A Change for Sure
B. A Great Underachiever
C. A Gift from the World
D. A Special Spelling Bee
细节理解题。根据文中“The first word was carper. I wrote that one down: c-a-r-p-e-t. I was feeling pretty confident. Then came neighbor-I wrote down the letter n. Then rhythm-I knew there was an r. Suburban-I wrote s-u-b.”可知，作者在小学拼写单词有困难。故选A。
推理判断题。根据文中“My confidence failed me. I had gone from 100 percent to maybe a D-minus. Where did the words go?”可知，作者失去了信心，觉得自己的表现可能得D-，由此推断出作者最后对自己感到不安。故选C。
词义猜测题。第二段中作者原本记住了单词并且感觉极好，但开始写的时候却一错再错，结合“Some people talk about information sliding off your brain.”可推出此处指信息从大脑中消失，sliding off意为“disappearing from”。故选D。
细节理解题。根据文中“A learning disability can really change the way you feel about yourself. Now I know that even if I learn differently, I can still be filled with greatness.”可知，当作者知道自己有阅读障碍后，他改变了对自己的看法。故选D。
标题归纳题。本文主要介绍了作者作为一个有诵读困难症的差等生的学习经历，作者明白即使以不同的方式学习，依旧可以充满伟大，他最终取得了成功。用“A Great Underachiever”做标题最合适。故选B。
Boris, a foreign student at Communication University of China, often shares his experiences of Chinese culture on his vlog (视频博客).
In one video, for example, Boris shared how he had learned the Chinese word dongxi. He translated each part separately into “east west”. And he introduced one theory (说法) about how dongxi came to mean “things”. He told people that all marketplaces in ancient Chinese cities were set up along a single road that ran from east to west. So when you would say qu mai dongxi. you’d be saying, “I’m going to buy things.”
Some other videos show his reading Chinese poems and performing kung fu in Chinese traditional costume, which are quite welcome among his 40, 000 followers.
“Many of my followers are learning Chinese,” Boris said. “But sadly, they know little about Chinese culture and the country.”
Like many foreigners, Boris once believed that all Chinese could perform kung fu, flying onto roofs and walking over walls. He thought the country was not that developed. But after he got a scholarship (奖学金) to study in China in 2019, his view changed. “China has entered a new period, but many people’s impressions of China are still stuck in the1970s,” Boris said. “That’s why I started to shoot vlogs to share Chinese culture in 2019.”
Until now, Boris has posted more than 40 Chinese culture vlogs online. But making these vlogs is not easy. Take reading the poem Second Farewell to Cambridge by Xu Zhimo as an example.
“I can understand and read every word in the poem,” Boris said. “But to touch readers, I need to use proper feelings while reading.” So he needed to look for much background information and make his feelings suit each part of the poem.
Though shooting these vlogs takes lots of time, the young man feels proud that his vlogs have inspired many people. Boris said that he wanted to continue bridging the differences between two cultures. “This goal may not be achieved easily, but I will spare no efforts to do my part.”
66. Through the vlogs, Boris mainly wants to __________.
A. teach foreigners Chinese
B. introduce a Chinese university
C. sell Chinese products
D. share his experiences in China
67. Boris learned the Chinese word dongxi by __________.
A. translating it as a whole
B. knowing its cultural background
C. making up some sentences
D. comparing it with similar words
68. What inspired Boris to shoot vlogs?
A. His hunger for new technology.
B. His wish to show the real China.
C. His interest in Chinese culture.
D. His dream to be a big vlogger.
69. The poem Second Farewell to Cambridge is mentioned to __________.
A. meet the followers’ needs
B. express Boris’s love for poems
C. show Boris’s efforts at vlog-making
D. give an example of Chinese culture
70. The passage is probably written to __________.
A. say yes to Boris’s actions
B. build bridges by making vlogs
C. call for more help
D. achieve a common goal
细节理解题。根据“Boris, a foreign student at Communication University of China, often shares his experiences of Chinese culture on his vlog”可知，通过博客想分享他在中国的经历，故选D。
推理判断题。根据第二段的内容，尤其“He told people that all marketplaces in ancient Chinese cities were set up along a single road that ran from east to west”可知，通过了解文化背景来学习“东西”这个词的含义，故选B。
推理判断题。根据“China has entered a new period, but many people’s impressions of China are still stuck in the 1970s,” Boris said. “That’s why I started to shoot vlogs to share Chinese culture in 2019”可知，他了解到许多人对中国的印象还停留在20世纪70年代，他想通过视频来让人们了解中国的现状，了解真正的中国，故选B。
推理判断题。根据“But making these vlogs is not easy. Take reading the poem Second Farewell to Cambridge by Xu Zhimo as an example”可知，提到阅读徐志摩写的诗歌是为了表明制作博客的不易，故选C。
71. China is good at making high-technology __________ that people can buy everywhere.
72. A doctor was __________ to examine the king yesterday evening.
73. The piece of music which was played on the erhu especially __________ me.
74. Some children are so full of energy and __________ for knowledge.
75. Jenny recently __________ a prize from the Help Save Our Planet Society.
句意：中国擅长制造人们在任何地方都能买到的高科技产品。此空缺少定语从句的先行词，根据“that people can buy everywhere”及备选词可知，此处指任何地方能买到的高科技产品，products“产品”符合，故填products。
句意：昨天晚上请来了一位医生为国王做检查。根据“A doctor was … to examine the king yesterday evening”及备选词可知，请来一位医生给国王做检查，called in“招来”符合，故填called in。
句意：这首用二胡演奏的曲子特别打动了我。根据“The piece of music which was played on the erhu especially… me”及备选词可知，这首曲子打动了我，moved“感动”符合，故填moved。
句意：有些孩子精力充沛，求知若渴。根据“for knowledge”及备选词可知，对知识很渴望，be thirsty for“渴望”，故填thirsty。
Eric Green has always wondered about things that live in the ocean. When he was y__________ (76), he loved to swim. He liked to watch all kinds of underwater animals and plants through his mask (潜水面罩). When he grew up, he wanted to l__________ (77) for new things in the ocean.
Today, Mr. Green is a marine ecologist (海洋生态学家). He studies how underwater animals and plants connect with each other and need each other to stay a__________ (78).
Mr. Green studies coral reefs (珊瑚) in the Pacific Ocean. A coral reef is like a big underwater t__________ (79). Thousands of animals and plants live there. They compete for food and space there. As a result, the beautiful coral reefs get i__________ (80) easily.
Mr. Green also studies how people’s actions can change coral reefs. Sometimes people pollute the water or overfish, so the w__________ (81) that all the living things are joined together has been changed. If coral reefs get hurt, many animals have to find new homes. Some animals’ n__________ (82) drop low, and some animals just disappear. Mr. Green wants to p__________ (83) this from happening.
Mr. Green believes that all living things in a coral reef should be k__________ (84) safe. “Underwater ecosystems are like airplanes,” Mr. Green says. “They need all of their parts to work correctly.” “To take better care of marine homes, we first must k__________ (85) them. Only through that, can we understand the great influence humans have on these places.” Mr. Green says.
句意：当他年轻的时候，他喜欢游泳。was后接形容词作表语，根据“When he grew up”及首字母可知，年轻的时候喜欢游泳，young“年轻的”符合，故填(y)oung。
句意：当他长大后，他想在海洋中寻找新的东西。根据“he wanted to … for new things in the ocean”及首字母可知，此处指在海洋中寻找新东西，look for“寻找”，want to do sth“想要做某事”，此空应填动词原形，故填(l)ook。
句意：他研究水下的动物和植物是如何相互联系、相互需要以维持生存的。根据“underwater animals and plants connect with each other and need each other to stay”及首字母可知，水下的动植物相互维持生存，alive“活着的”，形容词作表语，故填(a)live。
句意：珊瑚礁就像一个巨大的水下小镇。根据“A coral reef is like a big underwater”及首字母可知，把珊瑚礁比喻成一个巨大的小镇，town“城镇”，a修饰名词的单数形式，故填(t)own。
句意：因此，美丽的珊瑚礁很容易受伤。根据“They compete for food and space there”可知，因为食物和生存的空间相互竞争，导致珊瑚礁受伤，get injured“受伤”，故填(i)njured。
句意：有时人们污染水或过度捕捞，所以所有生物的连接方式已经改变。根据“the …that all the living things are joined together has been changed”及首字母可知，连接方式改变了，way“方式”。根据has可知，此空应填单数名词，故填(w)ay。
句意：有些动物的数量下降了，有些动物就消失了。根据“Some animals’ … drop low, some animals just disappear”可知，有些数量少了，有些消失了，number“数量”，句子是一般现在时，drop是动词原形，故此空应填名词复数形式，故填(n)umbers。
句意：格林先生想阻止这种事情发生。根据“Mr. Green wants to … this from happening”及首字母可知，想阻止这一切发生，prevent…from doing sth“阻止某事发生”，want to do sth“想要做某事”，此空应填动词原形，故填(p)revent。
句意：格林先生认为珊瑚礁里的所有生物都应该保护好。根据“They need all of their parts to work correctly”可知，珊瑚礁里的每一部分都需要正常工作，所以它们应该被保护起来，keep“保持”，be与过去分词构成被动语态结构，故填(k)ept。
句意：要更好地照顾海洋家园，我们首先必须了解它们。根据“we first must…them”及“can we understand the great influence humans have on these places”可知，只有先了解珊瑚礁，才能理解人类对这些地方的巨大影响，know“了解”，情态动词must后接动词原形，故填(k)now。
参考词汇：book v. 预订 directly ad. 直接地 flag-raising ceremony升旗仪式
Dear Uncle Bob,
I’m so glad to hear from you about visiting Beijing. Here’s the trip plan. We’ll meet at the airport at 2 p.m. on June 30th. We can go to the hotel directly to have a rest as I’ve already booked the rooms. The next day we’ll watch the flag-raising ceremony at Tian’anmen Square early in the morning. It must be amazing! What about the Great Wall? It’s worth visiting and you’ll be impressed. As for dinner, we’ll have the delicious food, Beijing duck. Honestly, I am getting excited about the trip.
Look forward to meeting all of you in Beijing.
报名咨询: 柳老师 15527095332
报名咨询: 柳老师 15527095332